Så er det tid til et resumé fra ugen der er gået i Herlev IF...

Coronaen har desværre suspenderet alt amatør-fodbold fra senior og opefter, men heldigvis kan ungdommen stadigvæk få lov og spille og der har været hele 9 kampe i denne uge:

Herlev IF er også stolte over den store opbakning der opleves og dejligt at mange forældre, venner og familier bruger deres tid på gl. kunst og stadion og nyder fodboldspillet og hinanden. Vi håber det forsætter fremadrettet.

Onsdag:

U16 pigerne skulle onsdag aften i kamp. Modstanderen var IF Skjold Birkerød. Første kamp var et tæt opgør mellem de to klubber og dette opgør sluttede med en 1-2 sejr til Herlev IF.

Man må sige at U16 pigerne var klar fra start denne aften. Kampen var ikke mere end 2 minutter gammel før Herlev IF kunne strække armene over hovedet og juble over aftenens første mål. Herefter så pigerne sig ikke tilbage. Spillet flød godt og der blev ikke givet mange chancer til udeholdet. Dette afspejler sig også i resultatet som blev på 4-1 til Herlev IF. Endnu en flot kamp af pigerne.

Lørdag:

Der var denne lørdag et meget fint hjemmeprogram på både Stadion og Gl. kunst. Der var åbent i skurvognen, hvor folk kunne tanke op på både mad og drikke. Tak til Café Offside for at gøre dette muligt.

U12 SU tog imod LSF. Det har været en svingende sæson for U12 SU holdet, men det så ud til denne lørdag at man havde fundet det høje niveau frem igen. Herlev IF førte 3-0 efter 2 min, så det må siges at være en godkendt start. Herlev IF var ikke truet på noget tidspunkt og de kørte LSF ud af banen. Der blev spillet på alle tangenter og denne kamp viste at Herlev IF drengene kan spille en rigtig god omgang offensiv possession fodbold. Kampen endte 10-2 til Herlev IF.

U10A tog imod Frem Hellebæk på Gl Kunst. Herlev IF skulle følge op på nogle spillemæssige gode uger. Der var ikke meget ”Frem” over udeholdet denne lørdag formiddag, og de brugte det meste af tiden på at løbe tilbage. Herlev IF kontrollerede kampen og bolden blev kørt flot rundt. Der blev kreeret mange chancer og de defensive aftaler blev overholdt. Det blev til en flot Herlev IF sejr på 6-2.

U11 SU havde AB Tårnby på besøg. Det blev en meget tæt kamp i de første 2 halvlege. Spillet bølgede frem og tilbage og holdende fulgtes rigtig fint ad. Ved 2. halvleg’s afslutning stod kampen 4-4. Det var spændende om et af holdene ville løbe med sejren i 3.halvleg. Desværre for Herlev IF gik det en smule ned af bakke. AB Tårnby havde lige det sidste held med sig og de kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en 4-7 sejr. Men en rigtig god kamp på et højt niveau.

U11 B havde ligeledes besøg af AB Tårnby. AB Tårnby havde dog ikke det aftalte niveau med hvilket betød at Herlev IF ikke havde meget at komme efter. AB Tårnby vandt kampen 2-11. Herlev IF drengene skal have stor ros for at kæmpe selvom det var svære arbejdsvilkår. Og så var det også 2 gode Herlev-mål der blev scoret.

U16 pigerne skulle også i kamp denne lørdag. Modstanderen var fusionen Ølstykke-Jyllinge FC. Herlev IF var denne lørdag desværre ramt afbud, så man havde ikke nogen udskiftere. Herlev IF havde stor ære af denne kamp. De kæmpede alt hvad de kunne, men det var desværre ikke nok. Herlev IF måtte se sig besejret 1-2. Holdet kan med en sejr eller uafgjort på lørdag sikre sig 2.pladsen i puljen.

U17 drengene sluttede lørdagen af. Her mødte man Slagslunde-Ganløse IF. Det blev en utrolig målrig affære. Ved pausefløjtet stod den 6-2 til Herlev IF. Efter 15min i 2.halveg havde udeholdet fået reduceret til 6-5 og Herlev IF var blevet reduceret til 10 mand. Herlev IF kom så på 7-5. Igen fik udeholdet reduceret. Dog satte Herlev IF lige tempoet op til sidst og slutresultatet blev 9-6. Herlev IF slutter på en 2.plads i puljen, flot af drengene.

Søndag:

U9 drengene havde inviteret Hvidovre IF på besøg. Herlev IF viste sig ikke for den gæstfrie side og de spillede næsten Hvidovre ud af baneanlægget. Formatet var 4x10minutter. Herlev IF spillede en utrolig flot kamp og det tegner rigtig godt hvis drengene kan fortsætte på den sti de er på vej ned ad. Kampen sluttede 7-1 til Herlev IF, hvilket var et yderst fortjent resultat. Der er krudt i de drenge, som bare skal spille endnu flere kampe og gå i fodsporene på U10, U11 & U12

U12 B mødte FA 2000. Denne kamp blev også en målrig en af slagsen. Der var mange flotte aktioner i denne kamp og fodbold er bare et nemmere spil når afleveringerne sidder hvor de skal. Dette mestrede Herlev IF i dag. Kampen blev vundet 10-3. Stor ros til drengene for ikke at gå ned i gear.

U12 CD havde også FA 2000 på besøg. Her var taktikken også klar – bolden skulle køres rundt og defensiven skulle stå stærkt. Det var også det som dagens tilskuere så. Et koncentreret Herlev IF hold gjorde som aftalt og der blev kæmpet fuldt ud. Herlev IF kunne konstatere at anstrengelserne bar frugt og de kunne ved slutfløjt kalde sig vindere af kampen. Resultatet blev 6-2 og det er en rigtig god udvikling som drengene er inde i. De bliver spændende at følge.

Endnu engang TUSIND TAK til alle jer der var forbi Herlev IF i denne uge og støttede op om vores unge mennesker. Det betyder meget for dem og for os som klub.

Det var alt for denne uge. Næste weekend er der også kampe både lørdag og søndag. Følg med på kanalen her i løbet af ugen, når vi sender programmet ud.