Menu

Sidste weekend der gik og den der kommer..

image
Steven Knudsen
19. november 2020 kl. 22:00

Sidste weekend der gik:

I sidste weekend var der gang i kampene, her er et resumé:

U10 A mødte AB. På papiret en meget lige kamp. Herlev IF kom dog fra start som lyn og torden, og de kunne tidligt i kampen bringe sige foran. Her slap de ikke speederen. Holdet buldrede derud af. Føringen kom helt op på 4-1. Men så tog AB-spillerne arbejdshandskerne på og Herlev IF-spillerne tog deres pyjamas på. AB fik kæmpet sig tilbage i kampen og Herlev IF-spillerne tog sig en lur. Dette betød at AB kort før tid kunne udligne til 4-4. AB-trænerens jubelscene ledte næsten tanken tilbage til EM-finalen i 92’. Det var nogle slukøret Herlev IF- spillere der kunne gå mod omklædningen, men spiller de hele tiden som i 1.halvleg, så kører de rigtig mange hold ud af banen.

U11 B mødte KB’s ditto. Det blev meget langt hen ad vejen en lige kamp. Herlev IF startede ud med det meste af spillet, men det var stik mod chancer KB som kunne bringe sig foran 0-1. Det lod Herlev IF-spillerne ikke slå sig ud af. De kæmpede videre og fik flere gange sat spillet op, som bragte flere chancer med sig. Heldigvis fik Herlev IF også udlignet til 1-1. Herlev IF fortsatte det flotte spil, men igen smed KB en kold spand vand i hovedet på Herlev IF-spillerne og bragte sig foran. Den skulle Herlev IF-spillerne lige sunde sig på, men så gik det ellers også ud over stepperne. De fik virkelig gang i noget flot spil, hvilket også resulterede i mål. Det betød, at Herlev IF kunne forlade kampen med en 4-2 sejr.

U11 SU mødte traditionsrige B.93. Herlev IF skulle virkelig spille op til niveau, da B.93 havde leveret nogle meget stærke resultater i denne sæson. Herlev IF startede også rigtig godt ud, og kunne efter kort tid bringe sig på 1-0. Det gjaldt om at holde det gode tempo og udnytte de chancer der kom. Det gjorde Herlev IF denne lørdag og de bragte sig også foran 2-0. B.93 var dog heller ikke uden chancer og de fik også reduceret til 2-1. Herlev IF fortsatte med at producere chancer og det blev også 3-1. B.93 fik kort før pausen reduceret til 3-2. Kampen kom i gang igen og Herlev IF bragte sig på 4-2, men B.93 slap ikke og de reducerede 4-3. Igen fik Herlev IF scoret og stillingen var nu 5-3. B.93 fik scoret, men heldigvis gik der ikke gummiben i den for Herlev IF og de vandt kampen 5-4. Stærkt kæmpet af Herlev IF og specielt Herlev IF’s nr.10 udmærkede sig med 4 mål og 1 assist.    

U12 B mødte søndag Valby BK. Det blev en utrolig lige kamp, holdene fulgtes virkelig godt ad og der blev gået godt til den. Herlev IF bragte sig foran 1-0. Valby BK ville også lege med og fik udlignet til 1-1. Nu var det Valby BK som havde teten og de bragte sig foran 1-2. Nu var det Herlev IF der var det jagende hold. Det betalte sig med en udligning til 2-2. Men byttet var ikke lagt ned endnu og Valby BK bragte sig igen foran. Herlev IF måtte afsted igen og de fik udlignet til 3-3, troede man dette blev resultatet tog man fejl. Valby BK scorede igen og nu skulle Herlev IF sætte slutspurten ind hvis de skulle nå det. Og minsandten om de ikke nåede det, 4-4 blev kampens resultat. Det blev også en kamp hvor mange nye ting blev prøvet af. Men virkelig flot kæmpet af begge hold som leverede en yderst seværdig fodbold kamp.

U9 drengene havde inviteret AB og VBA til træningsstævne på Gammel Kunst. Det blev til nogle rigtig gode kampe til gavn for alle hold.

U15 drengene skulle også i kamp. Da der har været stor tilgang, er det nu blevet muligt at stille et 11 mands hold. Så det var rigtig spændende at se hvordan holdet klarede sig i den første 11-mandskamp efter en sæson i 8-mandsrækken. Modstanderne denne søndag var Snekkersten IF på udebane. Man må sige at Herlev IF var klar til opgaven og leverede en yderst godkendt indsats. Herlev IF vandt kampen 2-1, hvilket var fortjent efter spil og chancer. Vi håber at U15 drengene fortsætter den flotte udvikling.

U16 pigerne skulle en tur til Tune-Hallerne hvor der skulle spilles Futsal. Første kamp var imod Nivå-Kokkedal FK, denne kamp vandt Herlev IF overlegent 4-0. IF Skjold Birkerød gav Herlev-pigerne kamp til stregen og desværre for Herlev IF blev det til et 0-1 nederlag. Fremad Valby var næste modstander. Fremad Valby udnyttede deres chancer og slog Herlev IF 0-3. Sidste kamp var imod Dragør BK. Herlev IF fandt igen melodien og sluttede søndagen med en 0-2 sejr.

Det var alt fra sidste weekend.

Masser af ungdomsfodbold på Stadion denne weekend
Der er igen weekendbold på Stadion. Vi er så heldige at Café Offside endnu en gang har sagt ja til at åbne Skur-vognen på Stadion om lørdagen.

Programmet starter allerede fredag, hvor U18 pigerne spiller første kamp i Vinterbold sæsonen. Modstanderen er Virum Sorgenfri BK. Kampen fløjtes igang kl.18 på Stadion.

Lørdag er der 4 kampe på Stadion. Søndag er der 1 kamp på Stadion.

Programmet lørdag:

Kl.09.30: U11 C/D – Husum BK
Kl.09.45: U12 B - LSF
Kl.11.00: U11 B – KB

Kl.11.15: U11 SU – KB

U10 A skal en tur til Stenløse. U12 SU skal en tur til GFA og U17 drengene en tur til Skjold BK.

Programmet søndag:

Kl.9.45: U12 SU – Lyngby BK

U8-U9-U10 skal til vinterboldstævner på udebane.

Vi glæder os til endnu en god fodboldweekend med Herlev IF.

FORZA HERLEV IF....


/Bestyrelsen