Steven Knudsen
20. oktober 2020 kl. 18:08
Selvom det var efterårsferie i sidste uge, var flere Herlev IF-hold i kamp. Her kommer et resumé fra ugen der gik:

Mandag:

+50 holdet fik mandag aften besøg af Værløse IF. Herlev IF havde taktikken klar og planen var at bremse Værløse IF’s stærke midtbaneduo. Det lykkedes tildels, men Herlev IF fik ikke rigtig deres velkendte offensiv sat ordentligt op og de måtte indkassere et nederlag på 0-3.

+60 holdet skulle en tur til TopDanmark Hallen her skulle man møde SIF Oldboys/Girls. Kampene imellem disse to hold er altid tætte og denne mandag aften var det heller ikke nogen undtagelse. Mange dueller blev kæmpet og der var chancer i begge ender. Ved slutfløjt viste måltavlen 2-2, et meget retfærdigt resultat dømt ud fra spil og chancer.

Fredag:

Fredag aften drog 3.senior en tur til BK Vest, Rødovre. Om Herlev IF-spillerne var inspireret af ”Vild med Dans” skal være usagt, men de startede ud med et spil der kunne minde om ”Bambi på glatis”. Herlev IF kom hurtigt bagud 2-0 og gav derfor sig selv svære arbejdsbetingelser. Herlev IF fandt dog heldigvis tilbage til vanligt niveau. Dette bevirkede at man kunne hive en 2-2’er med hjem til Herlev.

Lørdag:

U12 SU skulle møde Næstved I.F. på udebane. Om det var den lange køretur, vides ikke men Herlev IF fik slet ikke tingene til at hænge sammen denne lørdag formiddag. Herlev IF plejede at have rigtig godt styr på Næstved I.F. men det var detroniseret Herlev IF der var på banen. Slutresultatet blev 2-1 til Næstved I.F. Præstationerne har været svingende i denne sæson og vi håber at U12 SU finder ind i den gode rytme igen.

U11 B skulle også på en udebanetur i det flotte fodboldvejr. Modstanderen var Brøndbyernes IF. Det var en utrolig lige 1.halvleg. Begge hold leverede flot forsvarsspil og der blev ikke givet mange chancer væk. Stillingen ved halvleg var 1-1. Herlev IF satte lige tempoet et par gear op i 2.halvleg og det var den rigtige beslutning. Herlev IF-spillerne så sig ikke tilbage og spillet flød flot og Herlev IF’s målmand var en sikker skanse. Da dommeren fløjtede kampen af, stod den 1-5 til Herlev IF, og det betød 3 dejlige point.

2.senior skulle en tur til Bagsværd BK. Her skulle man gerne hente 3 point, så man kunne trække endnu længere væk fra forfølgerne. Alt gik også som smurt i olie. Spillet kørte og Herlev IF-spillerne gav alt hvad de kunne. Herlev IF kom hurtigt foran og de bragte sig også på 0-2 i 2.halvleg. Så kom man til de berømte sidste 10 minutter. I 83’ minut fik Bagsværd BK reduceret til 1-2 og nu gik der gummiben i den for Herlev IF. Allerede 4 minutter efter udlignede Bagsværd BK til 2-2. Dette blev desværre kampens resultat og nogle slukøret Herlev IF-spillere måtte køre tilbage mod Herlev.

1.sen mødte lørdag eftermiddag IF Skjold Birkerød på udebane. Dette blev en meget lige affære og sejren kunne være gået til begge sider. Ingen af holdene fik scoret, og derfor blev det til en pointdeling. 1.sen indtager pt. 2.pladsen i puljen med 1 point op til Greve, men man er også en kamp bagud i forhold til Greve.

HI4 spillede denne lørdag Herlev IF’s eneste hjemmekamp. IF Bytoften kom på besøg, og de var noget rundtosset da det kørte hjem igen. Herlev IF brugte dem simpelthen som levende træningskegler. Dette afspejles også i resultatet, som blev 5-0 til Herlev IF. HI4-toget buldrer videre og man skal ikke være fodbold-ekspert for at se at det lugter af oprykning.

Søndag:

5.senior skulle følge op på sidste weekends 2-4 sejr. Denne weekends modstander var FC Ishøj, som havde hjemmebane. Kampen bød på 6 mål og minsandten om 4 af dem ikke var til Herlev IF. Det betød at Herlev IF igen kunne hive 3 point med hjem til Herlev og nu kan sige at de er inde i en sejrsstime.

U18 pigerne skulle også på en udebanetur denne søndag. FFB var modstanderen og det var kampen om puljens 4.plads. Herlev IF har spillet sig op i niveau i løbet af sæsonen og det opridser nok meget godt kampen. Herlev IF vandt stensikkert 0-5 og med det spil de viste er placeringen måske ikke helt retvisende.

U10 havde inviteret Taastrup FC til en dobbelt træningskamp. U10A startede og de fik presset Taastrup rigtig godt i bund. Bolden ville ikke ind i nettet i starten men det blev der heldigvis lavet om på. Herlev IF spillede en rigtig god kamp og Taastrup FC fik også spillet sig godt ind i kampen. Resultatet blev 5-3 til Herlev IF.

U10 B fik sat gang i målmaskinen denne søndag. Holdet fik kreeret mange chancer og det kunne også ses på resultatet Herlev IF kom, så og sejrede med hele 12-1. En virkelig flot præstation af U10 B.

U11 SU fik besøg af Hvidovre IF. En spændende kamp med 2 hold som ikke havde mødt hinanden før. Herlev IF startede virkelig flot ud og fik tingene til at se legende lette ud. Den flotte indsats bar desværre ikke frugt og Hvidovre IF kunne noget ufortjent bringe sig foran 0-1. Herlev IF fortsatte heldigvis det gode spil og kunne helt fortjent udligne til 1-1 inden halvlegsfløjtet. Herlev IF kom ud til 2.halvleg med hovedet under armen. Dette udnyttede Hvidovre IF og kunne på 8 min. bringe sig foran både 1-2 og 1-3. En kold spand vand i hovedet på Herlev IF-spillerne. Heldigvis spiller man 3.halvlege i SU. Herlev IF kom forvandlet ud til 3.halvleg og de sled og slæbte for at komme tilbage i kampen. Og dette lykkedes, for med 8 min. igen reducerede Herlev IF og og med 4 min igen udlignede de til 3-3. Dette blev også kampens resultat.

Det var alt for uge 42. Husk at der på lørdag er hjemmekampsdag.