Steven Knudsen
09. juni 2021 kl. 09:07

Ugen der gik i Herlev IF…(Uge 22)

Mandag:

U11B skulle denne mandag aften en tur til Lundtofte. En modstander man havde spillet lige op med mange gange. Der var dog gået mandagstræthed i den for Herlev IF-spillerne. At banen var langhåret, skæv og bulet må aldrig være en undskyldning, men Herlev IF virkede til at have det svært under de betingelser. Man kom aldrig ud af starthullerne og man måtte se sig besejret 8-2.

+60 holdet skulle også i kamp denne mandag og kedeligt blev det ikke. Herlev IF udviste stort overskud og ikke meget blev overladt til tilfældighederne. Chancerne blev næsten kreeret på stribe og målene kom også herefter. +60 holdet kunne derfor også hive en storsejr hjem på 9-3 og det var ikke et mål for lidt.

Tirsdag:

Denne aften skulle +55 holdet en tur til Fredensborg og det var ikke for at besøge slottet. Arbejdshandskerne skulle på hvis man skulle slå hjemmeholdet der var kendt for deres lange bolde og spidse albuer. Heldigvis havde Herlev IF-spillerne læst på lektien og de kørte en flot sejr hjem på 2-3.

Onsdag:

+32 holdet fik onsdag aften besøg af BK 96, Solrød. Kampen blev for det meste domineret af Herlev IF og der blev ikke overladt meget til udeholdet. Herlev IF skabte mange chancer denne aften og 4 af dem resulterede i mål og da udeholdet kun fik 2, så kunne Herlev IF forlade kampen som vindere og sætte 3 point mere ind på kontoen.

Torsdag:

U12CD skulle på tur til Frem Hellebæk. Herlev IF fulgte rigtig godt med i hele kampen, men manglede i flere aktioner lige den sidste skarphed. Hjemmeholdet kendte derimod deres besøgstid og den udnyttede de. Herlev IF fik desværre kun scoret 3 gange og det var ikke nok mod hjemmeholdets 5 mål. Men rigtig flot kæmpet af Herlev IF-drengene.

U12SU fik hjemme besøg af Farum BK. Herlev IF lagde rigtig flot ud, hvilket også gav pote. 2 gange fik Herlev IF scoret og Farum BK virkede noget rystet. Men så tog Herlev IF-spillerne sig en gevaldig blunder, hvilket resulterede i 3 Farum-scoringer. Udeholdet fik desværre scoret igen og slutresultatet blev 2-4.

Lørdag:

U11B lagde ud denne lørdag i flot vejr. Modstanderen var Køge FC, som havde været tidligt oppe. Det kunne dog ikke mærkes på dem og de startede godt ud. Herlev IF-spillerne var ikke vågnet endnu og det kostede dem dyrt. Halvlegsresultatet var 1-5, og der skulle noget magi til i 2.halvleg hvis Herlev IF skulle ind i kampen igen. Spillerne havde hørt godt efter i pausen, for de spillede en fantastisk halvleg og havde kampen varet 5 min. mere så havde de fået en 5-5, men desværre ville bolden ikke ind til sidst. Det blev derfor til et 4-5 nederlag, men fantastisk kæmpet i 2.halvleg af Herlev IF-spillerne.

U10C spillede træningskamp imod Vallensbæk IF. Det blev en meget tæt kamp med mange chancer i begge ender. Begge hold ville gerne spille angrebsfodbold og det blev også en målrig kamp. 7 mål blev der lavet, men desværre for Herlev IF var det Vallensbæk IF der lavede 4 og selv lavede de kun 3. Men en rigtig god træningskamp for begge hold.

U15 drengene har i de sidste kampe fundet et rigtig flot niveau og mange ting begynder at sidde på rygraden. Modstanderen var FIF,Hillerød. Kampen var ikke mere end 1 min. da Herlev IF kunne bringe sig foran 1-0 og herefter så de sig ikke tilbage. Der var stort set kun ét hold på banen, og tingene blev fuldstændig kontrolleret. 4-0 var stillingen var halvleg. I 2.halvleg slap Herlev IF-spillerne gaspedalen en smule og udeholdet fik scoret 2 gange. En flot sejr til Herlev IF og et godt udgangspunkt for at slutte flot i rækken er inde for rækkevidde.

U12SU skulle ud på en længere køretur da modstanderen hed Næstved IF. Herlev IF startede godt ud og de holdt den gode organisation. Der var heller ikke nogen tvivl om hvem der var det bedste hold på banen, men det er ikke altid ensbetydende med at det går ens vej. Næstved IF sjældent farlige, men når de kom frem til chancer, var de effektive. For Herlev IF var det modsat, mange chancer men ikke så meget effektivitet som det kunne være ønsket. Det betød at man desværre ikke hev sejren, men måtte køre hjem med en 4-4.

2.sen var i hopla denne lørdag. Alle point for dem er yderst vigtige hvis man skal holde liv i drømmen om at rykke i Serie 1. Bagsværd BK var på besøg og Herlev IF var ikke gæstfrie. 4-0 stod den ved halvleg og Bagsværd BK lignede mest af alt træningskegler. Herlev IF fortsatte i 2.halvleg og gav ikke mange chancer. De kunne derfor smide 3 point mere ind på kontoen, da kampen endte 7-2. En stærk præstation af 2.sen.

5.sen mødte FC Ishøj, og det skulle vise sig at blive en spændene. Begge hold ville gerne spille bold og der blev gået til stålet på den fede måde. Holdene stod godt til hinanden og det var derfor også fuldt fortjent at der blev delt i porten. 3-3 blev kampen og det var en seværdig fodboldkamp for de fremmødte tilskuere.

4.sen. spillede topkamp sidste weekend og her sikrede man sig oprykningen til serie 3. Om det stadig var tømmermændene der sad i benene på spillerne vides ikke, men det blev en meget stille dag på kontoret i Bytoften IF. Alligevel fik de 3 point med hjem, da kampen endte 0-1.

I DS mødte et Corona ramt Herlev IF-hold Karlslunde. Der er allerede skrevet og sagt meget om denne kamp, så vi vælger bare at notere at Herlev IF tabte 4-0.

Søndag:

U10A tog en tur ned til B.73. Herlev IF-spillerne lagde virkelig flot fra land og spillede virkelig flot. Pasningerne sad hvor det skulle og de rigtige løb blev taget. Når tingene går op i en højere enhed, kan det som regel også ses på målscoringen. Herlev IF førte 6-1 kort før tid, desværre fik B.73 pyntet på resultatet med 2 mål til sidst. Det rokkede dog ikke ved den flotte præstation som Herlev IF spillere leverede denne søndag. Stærkt spillet af Herlev IF.

U11SU skulle til Slagelse. Om det var den lange køretur eller andet skal være usagt, men Herlev IF-spillerne virkede en smule shaky i starten af kampen. Slagelse kom derfor foran 1-0. Men det gjorde noget ved Herlev IF-spillerne. De tog nu arbejdshandskerne på og det gav pote. Herlev IF spillede herefter noget af det flotteste der er set i denne sæson. Slagelse blev splittet ad på alle leder og kanter. Det lignede en magtdemonstration af Herlev IF-spillerne. Da kampen blev fløjtet af stod der 3-10 på måltavlen og med lidt mere effektivitet kunne sejren sagtens have været større. En virkelig flot præstation af Herlev IF.

TAK til alle jer der har støttet Herlev IF i løbet af ugen…