Menu

Ugen der gik…(uge 24)

image
Steven Knudsen
23. juni 2021 kl. 23:43

Ugen der gik…(Uge 24)

Mandag:

U15 fik besøg af SSL - Skævinge- og St. Lyngby Fodbold. Om det var sommervarmen eller modstanderens lange navn vides ikke, men Herlev IF fik det ikke til at spille helt optimalt denne mandag aften. Det betød desværre et nederlag på 0-1, så med lidt mere gnejst kunne man nok have fået noget mere ud af det.

+55 holdet tog imod Jyllinge FC der pt. mest er kendt for Joakim Mæhle. Ham kunne de heldigvis ikke gøre brug af denne mandag, men det havde være tiltrængt for dem. Herlev IF var i spillehumør og chancerne stod næsten i kø. Jyllinge FC kom ikke med meget, men de fik dog lavet en enkelt pind. Men det betød heldigvis ikke så meget for Herlev IF lavede 4. En flot sejr, der bringer dem op på en delt 2.plads.

+60 holdet’s gæster var Strandgårdparkens Boldklub. Herlev IF spiller med i toppen af rækken så det var forventet at man ville dominere kampen, da udeholdet lå i bunden af rækken. Alt kan dog ske når bolden er rund og det gjorde det også denne mandag aften. Kampen bølgede frem og tilbage og da dommeren fløjtede for sidste gang, måtte Herlev IF-spillerne se sig slået 1-2.

 Onsdag:

U15 holdet skulle allerede i kamp igen og det var godt, for så kunne mandagens plet vaskes væk. Og det må man sige at den blev Modstanderen Hørsholm-Usserød på udebane. Herlev IF spillede en virkelig flot kamp, hvor det meste også lykkedes. Aftalerne blev holdt og spillerne kæmpede for hinanden. Det resulterede i en 1-5 og den sejr var ikke et mål for lille. Stærkt af U15 holdet, der har indfriet forventningerne i denne sæson.

Oldboysholdet kørte til Bagsværd, hvor Akademisk Boldklub ventede. Det virkede ikke til at hjemmeholdet havde læst Fodboldens ABC, for de blev kørt rundt, af et angrebslysten Herlev IF-hold. Herlev IF overlod ikke meget til hjemmeholdet og kunne også køre tilbage til Herlev med 3 point i baggagerummet, for kampen sluttede 1-4.   

Lørdag:

U11B fik besøg af B.93. Det blev på mange måder en lige kamp, det var dog ikke det der kunne afspejles i resultatet. B.93 vandt nemlig kampen 1-6. Så det virkede ikke til at være en lige kamp. Forskellen var dog at B.93 scorede på deres chancer og Herlev IF lige manglede det sidste. Herlev IF skal dog have et stort skulderklap for ikke at give op og kæmpe til det sidste.

U11SU tog imod Karlslunde. Det blev en kamp hvor Herlev IF skulle finde fighterviljen frem. Karlslunde bragte sig foran 0-1 og det plejede at vække Herlev IF-spillerne men Karlslunde kom også foran 0-2. Så vågnede Herlev IF-spillerne og de fik bragt balance i regnskabet med 2 scoringer. Men så scorede Karlslunde igen og så skulle Herlev IF op på hesten igen og det må man sige de kom. Spillet begyndte at flydende og med 3 scoringer, kunne man trække sig sejrsrigt ud af kampen med et 5-3 resultat.

2.sen skulle møde naboerne fra BSF. En sejr var nødvendig hvis man skulle holde liv i oprykningsdrømmen. Herlev IF bragte sig foran 0-1 kort før pausefløjtet. Den stilling holdte også et godt stykke tid ind i 2.halvleg. 15min. før tid fik BSF reduceret og hvad værre var, var at Herlev IF kort efter modtog 2 gule og man måtte slutte kampen med 9 spillere. Men Herlev IF ville vinde og minsandten om de ikke fik scoret 3min. før tid. Stillingen forblev sådan og Herlev IF satte 3 point ind på kontoen og da de andre resultater flaskede sig, så det hedder Serie 1 efter ferien. Så der startede den første oprykningsfest. Stort tillykke til holdet og staben omkring.

5.sen fik besøg af Torslunde-Ishøj IF, der allerede inden kampen var rykket op i Serie 3. Om det var de kolde bajere der lokkede på stadion til 1.sen kampen vides ikke, men Herlev IF lignede allermest nogen der bare gerne ville have kampen overstået. De mødte også et bedre hold og resultatet blev 0-4. Men så er det godt at 5.sen altid vinder 3.halvleg på stadion.

1.sen mødte Ishøj IF og det skulle vise sig at blive en yderst spændende kamp. Da GVI tidligere på dagen tabte deres kamp ville Herlev IF med sejr sikre sig oprykning 2 runder før sæsonafslutningen. Ishøj kunne med en sejr holde liv i deres oprykningschance. Det blev en meget seværdig fodboldkamp for de mange fremmødte tilskuere. I 2.halvleg var stillingen stadig 0-0 i et godt stykke tid og Herlev IF’s målmand holdte hjemmeholdet inde kampen og han nuppede et straffespark kort før tid. Langt inde i overtiden kunne juble dog bryde ud hos hjemmeholdet da Herlev IF bragte sig foran 1-0 og de formåede simpelthen at score en gang mere og med dommerens slutfløjt var oprykningen en realitet. Stort tillykke til holdet og staben omkring.

3.sen kørte til Avarta BK. Det blev en yderst tæt og spændende kamp hvor der blev spillet på næsten alle tangenter. Begge hold ville frem på banen hvilket også kunne ses på målscoringen. Hele 9 mål der scoret. Det var heldigvis Herlev IF som scorede de 5 af målene og det betød at Herlev IF fik en tiltrængt sejr med hjem og der kunne sættes 3 point ind på kontoen.

Søndag:

U10A mødte B.1903. Herlev IF startede rigtig godt ud og kom hurtigt foran 2-0. B1903 lagde sig dog ikke ned uden kamp og de gav Herlev IF god modstand. Herlev IF fortsatte dog det gode spil og det gav pote i sidste ende. Herlev IF vandt opgøret med 5-3 og kan gå på en velfortjent sommerferie efter en flot sæson.

U11SU fik besøg af KB Talent. Herlev IF startede rigtig fint ud og var godt med i kampens indledning. KB Talent spillede hurtigt og var utrolig boldsikre, hvilket stressede Herlev IF spillerne en del, men det var også en meget lærerig kamp. Herlev IF kæmpede det bedste de kunne mod et rigtig godt hold. Resultatet blev 1-6, men det vigtigste var også læringen i at spille mod de bedste.

U17 drengene spillede denne søndag SM-finale på Stadion. Modstanderen var NLA, som også havde vundet deres pulje. Det blev langt hen af vejen en fin kamp. Herlev IF var rigtig godt med og 15min før udligner Herlev IF til 2-2. Desværre for hjemmeholdet får de et rødt kort lige før slutfløjtet. NLA udnytter de døende minutter og vinder SM-trofæet med en sejr på 2-4.

4.sen mødte Vestegnen BK på udebane. Holdet havde allerede inden dagens vundet rækken og spiller torsdag d.24/6 kvartfinale i kampen om SM for serie 4 hold. Dagens kamp blev en lige affære, men som sædvanligt var det Herlev IF der trak sig ud af kampen som sejrsherre med en 1-2 sejr. Vi ønsker holdet al held og lykke i kampen om SM.