Menu

Weekenden der gik og program for denne weekend..

image
03. december 2020 kl. 21:28

Status på weekenden der gik:

U10 A skulle lørdag have besøg af Roskilde BK. Herlev IF måtte spejde langt efter modstanderen. Drillenissen var kommet tidligt og havde simpelthen rettet kamptidspunktet i Roskilde trænerens kalender, så nu stod der mandag d.28/12 kl.9.30. Så kampen blev aflyst og U10 A tog en let træning i stedet.

U12 SU’s modstander B.93 dukkede heldigvis op og kampen blev blev fløjtet i gang planmæssigt. Herlev IF fik virkelig tingene til at fungere denne lørdag formiddag. Normalt er det meget tætte kampe mod B.93. men i denne kamp var hjemmeholdet overlegent i mange af spillets facetter. Da kampen sluttede, stod der 4-0 på tavlen. En flot sejr til Herlev IF.

 

U12 B ville også fremad denne lørdag. Det gik udover Gladsaxe Hero BK. Herlev IF var klar fra start og de fik kreeeret mange målchancer. Når der samtidig bliver lukket godt bagtil, er det en god grobund for en sejr. Det blev det også til og sørme om det ikke også blev til en 4-0 sejr.

 

U11 SU tog imod GFAU10. Dette hold regnes for at være et af de bedste U10 hold, så der var ingen tvivl om at Herlev IF ville få kamp til stregen. Og det fik de. Herlev IF tågede rundt i starten og det koster på det niveau. Herlev IF kom bagud 0-3. Nu skulle Herlev IF finde det gode fighter-hjerte frem og det må man sige de gjorde. Der kom styr på organisationen og det hjalp gevaldigt. Herlev IF kunne denne weekend kalde sig for ”Comeback Kids” da kampen sluttede 3-3.

 

U11 B drog til Jægersborg. Her spillede de virkelig flot fodbold. De kæmpede og tacklede så det sang – ja Tøffe og Graversen havde været stolte af drengene hvis de havde set. Desværre for Herlev IF spillede Jægersborg og en god kamp. De trak det længste strå og sendte Herlev IF hjem med et nederlag på 4-2.

 

U11 D mødte på udebane Rudersdal FC. Desværre stillede Rudersdal ikke med et hold på D-niveau, så Herlev IF blev sendt hjem med en ordentlig mavepuster på 11-1. Op med hoved drenge, I har ellers gjort det rigtig flot indtil videre.

 

U15 fik fint besøg af Brødeskov IF. Herlev IF startede bedst ud og dominerede det meste. Med flotte pasninger og opspil blev det også til en del chancer. Der gik ikke længe før Herlev IF var foran 4-0. Herlev IF begyndte at slække lidt på tingene og Brødeskov IF fik kæmpet sig tilbage. Heldigvis fik Herlev IF også scoret en gang mere og kampen sluttede 5-3. Stærkt spillet af U15 drengene.

 

Søndag tog U12 SU imod Lyngby. Det blev en meget mærkelig kamp. Herlev IF kom planmæssigt foran 1-0 men herefter hang tingene ikke rigtig sammen og mange bolde blev smidt. Lyngby satte turbo på og kunne hurtigt bringe sig på 1-3. Herlev IF fik reduceret og havde også chancerne til en udligning, men bolden ville ikke ind i nettet. Derfor blev det også til et 2-3 nederlag denne søndag formiddag.

 

Weekendens program på stadion:

Lørdag:

Kl.09.30: U10 A – Frederikssund

Kl.11.00: U11 B – Slagelse BK

Kl.11.15: U11 SU – Slagelse BK

 

Søndag:

Kl.10.00: U10 C/D vinterbold stævne.

Kl.11.30: U11 A – IS Skævinge

 

ALLE TILSKUERE SKAL BENYTTE TRIBUNEN PÅ STADION ELLER MEDBRINGE KLAPSTOLE. DET VIL SOM TILSKUER, IKKE VÆRE MULIGT AT OVERVÆRE KAMPENE STÅENDE.

 

U10 B skal en tur til Måløv og spille træningskamp. U8,U9 og U10 er til Vinterbold-stævner. U8 spiller iøvrigt på hjemmebane på Gammelkunst og der er start kl.9.00. U9 B skal en tur til B.73 og starter 9.30. U9 D skal en tur til Frederiksberg, her er start kl.10.00.

HUSK OGSÅ KLAPSTOL HER.

 

Vi glæder os til endnu en god fodboldweekend med Herlev IF.

 

FORZA HERLEV IF....


/Bestyrelsen